19 Haziran 2007 Salı

MUTLULUK VE HÜZÜN

Cumartesi günü iki ablamla aldık zeyno ve ibiyi beşiktaşa gittik. Uzun zamandır oturma odamın kanepelerini değiştirme çabam sonuçlandı:) 10 gün sonra yeni koltuklarım geliyor şükür... Uzunca bir yürüyüş yaptık mobilyacıyı bulana kadar. Bu arada zeyno dolmabahçe önünde nöbet bekleyen askerlere el salladı:) Askercikler bu sıcakta nöbet tutuyorlar. Fotoğraf çeken mi dersin el sallayan mı... Bereket gidip dokunmaya çalışan olmadı bunlar gerçek mi diye??:)

Hazır beşiktaşa gitmişiz ortaköye gitmeden olmaz. Ortaköye gittik ve ohhh mis gibi deniz havasını çektik içimize. İbrahim beşiktaşta gezerken uyumuştu ortaköye geldiğimizde gözlerini açıverdi. Yedikçe yedi:) Deniz havası iştahını açtı bizim berkin. Sadece zeynonun iştahı açılmadı her zamanki gibi:) Kız sürüden ayrılmış kuzu gibi deli gibi koşuyor yaaa:) Hele de park görmesin mi delirdi delirdii.. Annniiiiii diye diye kaydı da kaydı:) Berk sakin sakin pusetinde oturdu ve etrafı seyretti. Sanırım büyülendi o da manzara karşısında:):)

Pazar günü ise kötü bir haber aldık:( Sevdiğimiz bir insan vefat etti:( Ani bir ölüm maalesef:( Yaşı vardı ama gene de ölüm yakışmıyor kimseye yaaa... Bütün gün cenaze evindeydik. Allah nur içinde yatırsın... Babalar gününde babasız kaldı dört kardeş:( Biz de babalar gününü babasız geçirdik yine:( Mekanın cennet olsun babacıımmm... Yakında ziyaretine geleceğiz torununla...