23 Mayıs 2007 Çarşamba

YAZ GELDİ:)) PİKNİK SEZONU AÇILDI:))


İbrahim Berk 'in yeni oyun arkadaşı minik ayıcık:) Oğlum çok sevdi ayıcığı vee tabii ağzına sokarak sevgisini gösteriyor. Bu hafta rahat geçirmiş ben evde yokken. Gecelerimiz çok farklılık gösteriyor. Bazen 3-4 kere uyanırken bazen de hiç uyanmıyor yavrucak.

Ablam hafta içi gündüz bakıyor berke. Sağolsun akşamları da onlara uğruyoruz çoğunlukla ve yeğenler de oyalıyor efendiyi:) Baksanıza ne kadar da tatlı ve mutlu görünüyor :) Sevildiğinin çok farkında ve ilgi biraz eksilince basıyor yaygarayı... Cumartesi bebisler den ülkü teyzemizle buluşacaktık ama maalesef yağmur ihtimali olduğu için buluşma gerçekleşemedi:( Ama bu hafta birkaç katılımla daha buluşacağız sanırım. Ülkü teyzemiz ısıracakmış ibrahimi:P Göreceğiz ve görüntüleyeceğiz:)

Süperman İbrahim Berk. Bu kıyafeti görünce almam lazım almam lazım dedim hemen:) Oğluma da çok yakıştı. Şort biraz bermuda kıvamında oldu ama olsun bacaklar üşümez:) Evet bu tip takımların üstleri tam geliyor berke ama pantolonları ve şortları biraz uzun geliyor. Eeee üst tarafımızda göbiş var göbişşş:) Oğluumcuum bu göbişle uçman zor ama olsun sen benim süper kahramanımsın:):)

Pazar günü piknik sezonunu açtık ve ilkini gerçekleştirdik. Gideceğimiz önceden belli olmadığı , ancak toparlanabildiğimiz ( eee minik bir tosunum var benim ) veee yağmura yakalandığımız için kısa bir piknikti ama zevkliydi. Tubacıık ve babişko ellerinize sağlık tekrar mangal ziyafeti için... Köfteler harikaydı oğlumda çok sevdi:) Hava biraz serin olduğu için berkin hali çok komikti. Üşümesin diye çok çaba sarfettik:) Veee tam mangal ziyafeti bitip çay keyfi yapacakken yağmur boşalıverdi... Bereket kısa sürdü de toparlanıp kalkmamıza fırsat kaldı. Oğlum temiz havadan çok etkilenmiş olacak ki bu gece çok rahat bir uyku uyudu sabaha kadar:):)