14 Mayıs 2007 Pazartesi

ANNELER GÜNLÜ HAFTA SONU:)


Bu hafta sonumuz koşturmacayla geçti. Cumartesi arkadaşıma kahvaltıya gittik berkle. Çok sevildi kucaktan inmedi benim yavru. O da halinden gayet memnundu. Gülüş, cümbüş, muhabbet içinde geçen bir kahvaltı ama berk maalesef biraz huysuzdu:( Hep ilgi bekliyor bir an yanından ayrıl basıyor yaygarayı. Öğleden sonra da anneme hediye almaya gittik ve tabiiki berk beyimize de birşeyler alındı. Ama aldığımız hediye gözümüze az geldi ve pazar günü de ikinci hediyemizi aldık ananeye:) İbrahim gezdiği için çok mutlu ama çok çabuk acıkması biraz sorun yaratıyor. Her alışveriş merkezinde bebek bakım odası yok maalesef.( Biz de bu durumlarda mamamızı biberona koyup cafelerin birinden kaynamış su alıp yemeğimizi hazırlıyoruz:) Yeter ki gezelim hiçbirşey bizi engelleyemiyor:):)


Veeee pazar günümüz. Anneler günü... Babamız bugün için hediye almış sağolsun bana. Sanırım sonraki senelerde oğlumun elinden alacağım hediyemi:) Biz de annemizin gününü kutladık ve sonra da temiz hava almak için dışarı çıktık. Aslında gün içinde hava çok güzeldi ama güneşin batmasına yakın rüzgar çıkıverdi ve bizde üşüdük:( Gün batımını seyretmek çok güzeldi:)


Zeynep de bizimleydi. Çok güzel bir bisiklet almışlar zeynebe. Daha kendisi kullanamıyor ama ebeveyn kolu yardımıyla gezdi de gezdi:) İbrahim berk de hoplayıp zıplıyor zeynebi bisikletin üzerinde görünce:)


Veee İbrahim berkin en sevdiği anlardan biri. Annesinin kucağında mamasını yudumluyor:)